18 jun 2012, 9:28

Ей 

  Poesía » Filosófica
465 0 0

Ей, човече щуроглаво!

Много болка претърпяло!

Погледа си повдигни,

свойто его преглътни!


Хващай молив – запиши

за какво се бориш ти!

Всеки собствен път върви,
 
кой е твоят – проуми!

© Матей Константинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??