3 ago 2017, 21:29

Ежедневието ми 

  Poesía » Filosófica
315 0 1

Ежедневието ми

 

Не съм престанал да се трудя!
Преправям сторите неща.
По навик пак се рано будя
и влизам рано във пещта.

 

Ръце на кръста не съм сложил
и не се лезя на света.
Не съм си името заложил,
пак стара слава да бера.

 

Нещата гдето ме вълнуват
оставил съм на втори план.
И мислите ми не лудуват,
затворил съм ги във капан!

 

Не срещам често мойта Муза...
Не съм ѝ в лапите държан!
Не се заглеждам в женската ѝ блуза,
приличен съм и обуздан!


22.06.2017г. Драгойново

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??