17 ene 2020, 7:45

.....екстаз 

  Poesía » De amor, Erótica
971 0 0

Ах, твоите очи безкрайни,
мен да ме зоват във вечерта.
Мислите ти чудни, потайни
да ни заведат на брега.

Брегът на щастието за двама
да се потопим в топлата вода
Да оставим всичко на Земята,
а аз да разплитам твоята коса.

Или...

До леглото ще те нося на ръце,
да усетиш любовта, обичта 
и болката с твоето сърце.
Ще те оставя нежно върху 
ароматните, розови листа.
Да почувстваш възбудата
от огъня и от страстта.
Стичат се капки по челото,
надолу покрай устните
и стигат топлите гърди,
а очите гледат мене,
очите, с които ти
ужасно ме плени...
Държиш ме за врата,
а устни се допират.
С леки ласки по принуда.
Ръцете бавно се придвижват
от устните, по гърдите, 
до горещите бедра.
И така започва
любовната ни игра..
Горим, ние двама,
души се сляха за първи път.
Преграда между нас вече няма,
когато докосвам горещата ти плът.
... чу се женският ти стон,
глас мек, разкъсващ се 
от мъчителна въздишка,
искаш да махна черната каишка...
Забравяме за всичко,
чудим се един на друг в захлас
как постигнахме любовния екстаз...

Е.В.

© Емре Веждиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??