20 ene 2022, 12:57

Ела... 

  Poesía » De amor
190 0 0

Ела! И мен спаси в смъртта.

Горя и в деветте кръга на ада.

Не ме боли от раните в плътта,

сърцето ми от онзи спомен страда.

 

Сърцето ме боли и няма край.

Огънят от болка мен пронизва.

Ела! Живот в съня ми дай -

да трептя от тази наша близост.

© Васил Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??