Jan 20, 2022, 12:57 PM

Ела... 

  Poetry » Love
189 0 0

Ела! И мен спаси в смъртта.

Горя и в деветте кръга на ада.

Не ме боли от раните в плътта,

сърцето ми от онзи спомен страда.

 

Сърцето ме боли и няма край.

Огънят от болка мен пронизва.

Ела! Живот в съня ми дай -

да трептя от тази наша близост.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??