Ела при мене,
не мъчи ме...
Спри се... Стига...
Прегърни ме...
Не разбираш ли, че без теб
аз съм като уискито без лед?!
Хайде... Стига... Не съди ме...
А ела и пощади ме...
Аз без теб не мога - разбери ме...
Тръгнеш ли си ти сега,
знай, обричаш ме на самота,
подплатена със сълзи и тъга...
Ще потъна аз без теб
в океан от лед.
Там във този океан
ще стоя, ще чакам да се сбъдне моят блян -
да дойдеш и да ме спасиш,
и леда да разтопиш!!!
Сигурна съм аз във теб -
знам, ще дойдеш да превърнеш тоя лед
във огън тъй горещ,
който ще гори, докато сме живи аз и ти!
Така че чакам те - ела,
двамата да изживеем ний
страстта от нея - Любовта!!!
© Слънце слънце Todos los derechos reservados