9 may 2021, 10:01

Ела и пак ме потърси... 

  Poesía » De amor
588 2 9

Ела и пак ме потърси!

Защо се криеш? Не мълчи!

 

Харесвам те, каквато си!

Ела и пак ме потърси!

 

Денят с усмивка украси!

Да греят искам две очи!

 

Ела и пак ме потърси!

Защо се криеш? Не мълчи!

 

Като дъга се извиси!

Ела и пак ме потърси!

 

Света със песен огласи,

душата чудно да звучи!

 

Ела и пак ме потърси!

Защо се криеш? Не мълчи!

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??