11 ene 2018, 10:14

Ела при мен 

  Poesía » De amor
1880 6 14

Ела при мен и нежно ме опитай, 

бавно ме целувай ти, 

жадувам те,  защо,  не питай, 

просто времето върни. 

 

Копнея само да съм твой, 

на сърцето ти героя, 

ела при мене ангел мой, 

върни се пак любима моя. 

 

Ела в нощта и тихо прегърни ме, 

 до мен във моето легло, 

кажи обичам те и сладко разтопи ме, 

да стана мед на твоето масло. 

 

И чувствата отново да възкръснат, 

дорде настъпи светъл ден, 

сълзите радостта ни да разпръснат, 

че аз съм с теб,  а ти си с мен. 

 

Сърцата ни в едно да греят, 

и музика любовна да звучи, 

и птичките да пеят,  и да пеят... 

защото пак сме аз и ти. 

 

Ех,  любов,  мечтая до безкрая, 

туй са моите мечти, 

че няма да се върнеш зная, 

но искам те, къде си ти? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Иван Бодуров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??