7 may 2009, 12:53

Ела при мен... 

  Poesía » De amor
586 0 2

Аз мисля те с най-нежните си мисли
и ти си ми в сърцето, мила моя...
целувам те и нежно те притискам,
ела при мен в студа, а не във зноя...

Ела, стопли ми тялото студено,
с прегръдките си искрени и страстни,
душата ми стопли, това за мене
най-важно е, момиченце прекрасно...

Аз тебе също искам да те стопля,
ще те прегърна и с целувки нежни
ще ги подсуша бузките ти мокри
от сълзите, изплакани за нежност...

 

КА

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??