6 mar 2005, 11:24

Ела ти нощ 

  Poesía
1037 0 0
  Здравей ти нощ тъмна!
  На една мечта  заблудна
  ти ще сложиш края.
  От хората си толкова охулена!
  Защо? Аз незная...
  За мене ти си толкова незаменима!
  Дълго вече все за тебе си мечтая.
  Чакам да ми донесеш
  туй, що отдавна аз желая.
  Чакам дните ми да спреш,
  тъй очакван края
  ми да сложиш.
  И тялото ми вдън земя
  ти грижовно да положиш.
  Приветствам те, нощ!
  Приветствам те с усмивка.
  Добре дошла, ти нощ!
  Дай ми смъртна ти напивка
  или ме разкъсай с нож.
  Ела, ти нощ омайна,
  нека да изтлея в тъмата ти безкрайна!

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??