29 mar 2007, 10:26

"Елмазени" момчета :) 

  Poesía
664 0 3

Ах, вие, момчета!

“Елмазени”лъвчета!

Дали и на живо сте толкова смели,

или само в сайта ви идват идеи?

 

Наричате ни “слънце”, ”пиле’,

сравнявате ни с горско биле.

Всички сте майстори на спорта,

но лаете на чужда порта.

 

Всички сте готини и смели -

само за 2-3 недели.

И за да омаяте жените -

левенти се правите сите.

 

Независими, горди, засмени,

пишете се бизнесмени.

Всички  с големи заплати сте,

но не можете нета  да платите.

 

Вие, големи момчета,

на по няколко десетки лета,

не се правете на млaди,

че страдат вашите баби.

 

Бъдете прями, откровени,

не се правете на ергени,

че паднали са ви зъбите -

с мустаци криете лъжите.

 

Във сайта всичките мъркате,

а при жените си хъркате.

Във сайта сте много доволни,

а у дома често сте болни.

 

А не издържат ли нервите -

на половинките си се перите .

Не може да сте фаворити -

сами избират ви жените.

 

Когато ви хванат съпругите,

се оправдавате с другите,

че лъжете в сайта мадами

и чакате чудо да стане.

 

После за час сe покривате

и на ново се регистрирате.

Паролите сменяте в миг -

и ето ви нови, с нов ник.

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми!
  • благодаря! Радвам се,че освен на мен и на друг е харесало.на мъжа ми определено-не.той е повода да ги напиша такива.
  • Браво Нели!
    Много ,много ми хареса!
Propuestas
: ??:??