29 ene 2008, 14:42

Емоция 

  Poesía
725 0 4
Емоция

Един урок...
Жесток!
В тези дни на шумове...
"Ритни и Победи"
Пленница
в пространства
безвъзвратни...
На земята сгърчена от стръв!
В тези дни...
Духът пищи смутено...
Ужасът от време раздробено...
И - сама...
От скръб душата стене.
И гори... Сама...
Всичко в мене,
и във всичко... Аз!
Един урок...
Жесток!
И капки
върху парещо чело...
Убиваш ме... Емоция!

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??