1 oct 2007, 17:09

Енигма 

  Poesía
493 0 8
     Енигма

Душата на жената е енигма
за мъжа,
не може той дори във нея да надзърне,
там огнено кълбо от страст гори,
готово всеки миг
във буца лед да се превърне.

© Майк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??