Oct 1, 2007, 5:09 PM

Енигма 

  Poetry
492 0 8
     Енигма

Душата на жената е енигма
за мъжа,
не може той дори във нея да надзърне,
там огнено кълбо от страст гори,
готово всеки миг
във буца лед да се превърне.

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??