16 sept 2008, 23:24

епиграма 

  Poesía » Civil
1526 0 16

 ДЕМОКРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ

 

Всички видни боклуци

се уредиха до деца и внуци.

А за народа прост и беден -

голям, чепат и среден...

© Пенко Пенков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??