7 feb 2018, 10:31

Епиграми 

  Poesía » Epigramas
530 0 0

1/   Най- много, братя, ми тежи,

че все си служим със лъжи!

 

2/  Не виждам българин известен,

да е до дъното си чистен!

 

3/ Не можем да се разбере ме

кой ще дава, кой ще вземе!

 

4/Докато да се разбере ме,

може Дявол да ни вземе!

 

5/Кога ще дойде това време

и у нас да разбереме,

не може всеки да е чук!

И наковални трябват тук!

 10.10.2014г. Драгойново

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??