7 oct 2010, 9:26

Епитафия 

  Poesía
1276 0 3

Епитафия

Дъждът потропва по ковчега

във такт със реквиема тих,

погребва без сълзи поета

последния си славен стих.

 

Спомина си копнежа детски,

умря младежката любов,

угасна пламъка в очите,

заспа вовеки той веков.

© Момчето отАндалусия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??