Епизод от филма на Твореца
Небето е в розова рапсодия,
птици пеят весела мелодия.
Звучи тържествена симфония,
ах, душата ми е в еуфория!
Сякаш рисувано е с акварел,
във въздуха долавям птичи акапел.
Оглеждам се да видя
тези славеи къде са,
с тях започва
епизода от филма на Твореца!
© А.А. Todos los derechos reservados