Aug 8, 2013, 12:17 AM  

Епизод от филма на Твореца 

  Poetry
441 0 1

   Епизод от филма на Твореца

Небето е в розова рапсодия,
птици пеят весела мелодия.
Звучи тържествена симфония,
ах, душата ми е в еуфория!

Сякаш рисувано е с акварел,
във въздуха долавям  птичи акапел.
Оглеждам се да видя
тези славеи къде са,
с тях започва 
епизода от филма на Твореца!

© А.А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??