14 jun 2013, 22:39

Ерос 

  Poesía » De amor
431 0 0

Ерос

 

Тъй близо си до мен,
но да те докосна аз не мога
и болката извираща от мен
се стича на сълзи от изнемога.

 

О, Ерос - бог на любовта,
поспри за миг при мен.
Дай ми твоя дар велик
и любовта върни ми в този миг.
Върни любимата при мен
и нека да живее вечно любовта.

© Кристиан Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??