3 nov 2012, 12:20

есен 

  Poesía » Otra
521 0 0

Щастлива пролет, знойно лято -

в спомените ми запалват весели искри.

Вивалди е огласял тези два сезона!

На прага ми е есента – дали и тя

ще е музика, която да звучи

през полета красив на цветните листа,

или тъга ще владства в мен, когато

попарени ги отнесе снега.

 

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??