3 нояб. 2012 г., 12:20

есен 

  Поэзия » Другая
524 0 0

Щастлива пролет, знойно лято -

в спомените ми запалват весели искри.

Вивалди е огласял тези два сезона!

На прага ми е есента – дали и тя

ще е музика, която да звучи

през полета красив на цветните листа,

или тъга ще владства в мен, когато

попарени ги отнесе снега.

 

© Светлана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??