Сезон на мечтатели,
странни гадатели,
крадци на разбити сърца...
Сезон романтичен,
омаен, лиричен
за всяка самотна душа.
Есен красива – шарка игрива,
водопад от златни листа.
Есен самотна- разбита мечта,
изгубена обич в дъжда.
Как да спрем красотата,
ромонът тих на листата,
златното чудо покрило света....?!
© Nina Toshich Todos los derechos reservados