5 mar 2007, 9:21

Есен 

  Poesía
536 0 2
Есен...
Листата танцуват.
Мокри клони 
       протягат дърветата.
Колко им е студено!
А на мен ми се струва,
че всяко листче
е едно малко късче тъга,
бликнала от сърцето
на Земята.
Студено е!
Господи,
няма ли кой да ме стопли?!

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??