17 oct 2007, 10:41

Есен 

  Poesía
719 0 3
Есен, златна и красива,
пъстроцветна или дива,
завладяваща и нежна,
някой път дори небрежна.
Колко си красива, есен,
винаги минаваш с песен!

© Усмивчица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??