17.10.2007 г., 10:41 ч.

Есен 

  Поезия
734 0 3
Есен, златна и красива,
пъстроцветна или дива,
завладяваща и нежна,
някой път дори небрежна.
Колко си красива, есен,
винаги минаваш с песен!

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??