18 abr 2010, 19:47

Есен 

  Poesía » De amor
1000 0 4

Тихо е пак.
Не шумят дърветата.
Песенно чайки не махат с крила.
Спомени лични
чезнат във времето.
Пак е дошла есента.

 

С хлад всяка дума пропита е.
В призрачни сенки заспива градът.
Жално крещят за тебе очите ми...
Без смисъл и воля чувствата спят.

© Паулина Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??