Apr 18, 2010, 7:47 PM

Есен 

  Poetry » Love
999 0 4

Тихо е пак.
Не шумят дърветата.
Песенно чайки не махат с крила.
Спомени лични
чезнат във времето.
Пак е дошла есента.

 

С хлад всяка дума пропита е.
В призрачни сенки заспива градът.
Жално крещят за тебе очите ми...
Без смисъл и воля чувствата спят.

© Паулина Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??