(лирично - самоиронично)
Ще се опитам да изпия
без ром сервирания чай.
Така горчи ми, но не крия,
да бъда трезва искам май.
Стоя и гледам тишината.
Дошла е есен вече вън.
На чая вкусвам топлината.
Това не е ли само сън?
В съня си виждам листопада.
И там от чувства съм пияна.
Душата ми отново страда.
Сезонно пак съм неразбрана.
© Bo Boteva Todos los derechos reservados