Sep 29, 2024, 5:45 PM

Есенен дисонанс 

  Poetry » Landscape
110 0 0

 



(лирично - самоиронично) 

 

Ще се опитам да изпия
без ром сервирания чай. 
Така горчи ми, но не крия, 
да бъда трезва искам май.

 

Стоя и гледам тишината. 
Дошла е есен вече вън. 
На чая вкусвам топлината.
Това не е ли само сън?

 

В съня си виждам листопада. 
И там от чувства съм пияна. 
Душата ми отново страда. 
Сезонно пак съм неразбрана.
 

© Bo Boteva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??