18 mar 2011, 18:56

Есенна пролет 

  Poesía
723 0 1

Пролет е, а в мен пак капят листата,

есента е на гости при мене отново.

Любимата моя, не просто позната,

да смръзне ми лятото пак е готова.

 

Зелен е светът, а го виждам във сиво,

кармична палитра този цвят ми избра.

Слънце и дъжд безнадеждно се сливат,

а в небето не грее дъга!

© Христо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??