24 oct 2024, 16:00

Есенна рапсодия 

  Poesía » De humor
92 0 1

Абе, есен - к'во да кажа?

Тотално пак ще се размажа.

Няма време за бели.

Жената пак ще ми пили -

 

,,Я иди до магазина,

че ми свърши аспирина!

Вземи зеле, карфиол,

кервиз, моркови и сол!

 

Днес до мама ще отидем,

прасенцето за да го видим.

Там направя ще туршия,

но помни-ни грам ракия!

 

Ще те искам аз перфектен-

трезвен, кротък и коректен.

А пък двамата със тати

ще ядете сал салати.!"

 

Мразя я аз тази есен!

Само бачкане без песен.

С тъжна красота сезон

за мене- градският галфон!

© Георги Янков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??