23 dic 2008, 16:24

Есенно 

  Poesía » De amor
488 0 0
Раздяла - символът на есента!
Отлетяхте, наши лястовици,
зоват ви южните, топли места!
Есен е, пак капят листа,
но в тихия ромон на дъжда
остана съхранена песента ви!
Ние знаем, южни лястовици,
ще ви върне скоро пролетта!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??