6 oct 2024, 8:27

Есенно настроение 2024 

  Poesía » Del paisaje
71 0 1

Студен есенен дъжд,

обилен и тъжен.

Замъглени стъкла,

от които надничат,

плодове зрели,

окъпани в капки,

есенен дъжд.

Есенни багри,

потръпват от хлад

и сънуват

спомен от лятото.

 

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??