Есенно видение
Косите ти са първите лъчи
на сънно утро в есенна мъгла.
Очите ти са ангелски очи,
блестящи кат' елмазени стъкла.
Лицето ти е светъл идеал,
за който аз на всичко съм готов.
А ти си радост, мъка и печал,
и смисъл, и надежда, и любов!...
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados