21 mar 2018, 22:52

Ескиз с врабче 

  Poesía
534 0 0

Ескиз с врабче 
 


Погледни
в очите 
на врабче.
Оттам сякаш, 
Бог те гледа 
с любов. 
И едно 
сиво перце 
от ангел
остава
в душата ти. 
За да 
я разплаче...

20 март- ден на врабчето

© Ванко Българионъ Николов©° ®

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??