31 mar 2014, 0:38

Етикет без label 

  Poesía » Otra
499 0 0

Пием red label.

Пушим blue label.

Слагаме на всичко label.

Продавачът вяло е замислен,

защото е наситен и безсмислен.

 

Трудно ù е с тези грехове.

Трудно ни е с тези грехове.

Да сложим край на всички грехове.

Камъните не познават брегове,

огянът пронизва голите нозе.

 

Бягаме в чужбина.

Изтрезняваме в чужбина.

Ракията варим си в чужбина.

Труда собствен никой не познава.

Мислите потъват във забрава.

 

Пишем с коричен label.

Пеем с инвалиден label.

Кофите с вода са label.

Инуита бял се вкиснал,

че живота му е label.

 

10.07.13г.

© Денис Метев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??