10 abr 2016, 16:35

Ето на! Защо ли, а? 

  Poesía » Civil, Otra
271 0 0

Ето на! Защо ли, а?

 

 

И ето на!
В деня днешен - безропотно отново пъпля тук!
Ей така на раменете си понесъл скуката.
Семки чопля в пликче - мислейки почти на глас:
„Защо ли толкоз време се отдавах в института на науката!?
Защо не кривнах аз за месец, ден? Или поне за час?!
Защо ли още нещо лудо, весело не сторих?!
Защо в студентските купони вечно бях на пас!?
Че и после веднага в таз провинция отново се зарових?
Защо ли - а?“ 


Rygit



 

© Ригит Todos los derechos reservados

ПС 
Част от нещо по-голямо със заглавие Парадоксите на Интуицията. Явяващо се некратък трактат за Архимед, Хитлер, Тюринг, Тома Спространов, Макс иии... енигмата на любовта.
 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??