15 ago 2008, 21:17

Everytime 

  Poesía
655 0 1
Всеки път ли ще си тръгваш, без да се обръщаш?

Всеки път ли ще се връщаш, без да се извиняваш?

Без да ми обясняваш причините за предишното сбогуване?


Сам да искаш нещо да ми обещаеш...


Но без да знаеш, че аз не искам празни обещания?


Всеки път ли така ще става?


Ще правиш по-голяма моята рана?


Ти! - Поправи ме, Прегърни ме, Целуни ме!


Покажи ми, че не аз, а ти грешиш.


И искаш да го промениш...


Всеки път така ще казвам.


Всеки път няма да ме чуваш.


Ще си тръгваш и ще се връщаш, докато аз самата не разбера,


че не греша.

...Аз просто те обичам и пред никой не го отричам...

© ДеСтиНи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно е! Много ти благодаря за сайтчето Продължавай в същия дух,нали знаеш:Който си го може,си го бива !!!
Propuestas
: ??:??