Стáни, стáни, сине,
днес дошли са, сине,
еврогодежари!
На площада, сине,
да ги видят млади, стари!
Обещават, сине,
само ясно слънце!
Да те женим, сине?!
И Шенген, ще ни размине!
Люта есен, късна зима!
Стáни, стáни, сине!
Стáни посрещни ги!
Туй са еврогодежари!
Водят те невести стари,
подмладени седесари!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados