10 mar 2017, 15:31

*** 

  Poesía » De amor
551 1 8

Тази хубост синеока

що я пазиш, що я криеш?

Сякаш е море дълбоко -

дави ме, ще ме затрие.

 

А снагата ти - лозица -

пред очите  ми се вие...

И ръцете - бели птици...

Иде ми да се убия,

 

че не мога да те имам,

че не можеш да си моя,

че изгарям посред зима...

Видя ли те - зъзна в зноя.

 

Сън сънувам - ти си с мене...

Месец грее с твойто име...

Боже, падам на колене...

Дай ми я, или вземи ме !

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??