***
Как лъжем се, че има време
и от слабост все мълчим,
за това, което ще отнемем,
с живота бавно ще горим.
Разменяме си погледи горещи -
вина, омраза и боязън има в тях,
а думите лъжливо-смешни
истината все пестят.
И ако някой ден отново се обикнем,
ще си спомним ний за тези дни,
когато мразехме се скришно
и отново ще се разделим ...
© Ели Дим Todos los derechos reservados