27 февр. 2010 г., 12:36

* * * 

  Поэзия
485 0 1

***

Как лъжем се, че има време

и от слабост все мълчим,

за това, което ще отнемем,

с живота бавно ще горим.

 

Разменяме си погледи горещи -

вина, омраза и боязън има в тях,

а думите лъжливо-смешни

истината все пестят.

 

И ако някой ден отново се обикнем,

ще си спомним ний за тези дни,

когато мразехме се скришно

и отново ще се разделим ...

© Ели Дим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??