10 oct 2016, 10:04

* * * 

  Poesía
241 0 3

Врагът да ми стане приятел – не искам такава прокоба!
След хули изречени и тежки обиди не може да ми бъде драг!
Но също съм сигурен, че не желая – както съм сигурен в гроба –
приятелят, който във мене кълне се, утре да е моят враг!

05. 10. 2016 г.
Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??