18 nov 2014, 12:34

*** 

  Poesía
546 0 9

Да! Отровете се със свойта жлъч
и удушете всеки порив светъл,
но всяка лоша дума на калъч
ще падне и не ще рани сърцето.

 

Бронирано е има и бодли
и само за приятел то е меко,
а кривата усмивка надали
ще ви покаже, че не му е леко.

 

То има свой, далечен, топъл свят,
приятели и кротко, зимно слънце,
стрелите ви отровни не болят.
Огромно е, ала за вас е зрънце.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??