18 sept 2013, 15:41

* * * 

  Poesía
516 0 1

 

 

Почакай, време, спри се,

не отлитай,

не посребрявай моите коси,

че сърцето младо е не трае

любовта в него още

пламенно гори.

 

 

Почакай, време, спри се,

не отлитай,

в очите още плам гори,

ръцете жадни са за милост,

за топлота на старини.   

© СТЕФКА ИЛИЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??