14 dic 2009, 15:45

* * * 

  Poesía » De amor
458 0 1

Усетих ръката ти

                преди да я видя...

Докоснах смеха ти

                преди да го чуя...

Изпълни сърцето ми -

                бяла магия...

Напих се от теб,

                преди да отпия...

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре, дошла! Стартираш мнооооого добре!
Propuestas
: ??:??