15 jul 2020, 8:08

*** 

  Poesía » Civil
677 0 1

За жалост - туй от памтивек е мода-

келешът , който яхне поста висш -

набързо да забрави за народа - 

с безброй жандарми да се огради ! 

 

До Него да застанат с куп фанфари,

да възхваляват грозните му думи ,

да величаят мислите му стари ...

А вънка - ако ще да броди чума !!!

 

Не осъзнава той , че вече в обществото

не е модел отдавна - нито " А " , ни " Бе" !

Картината - на всички ясна е защото

дотегна ни от " Бойко и Шкембе " !

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Силна граждаска позиция, която ме впечатли! Иска се смелост да напишеш това и да му дадеш гласност. Поздравявам те!
Propuestas
: ??:??