28 jul 2010, 13:35

"Фалшива цялост" 

  Poesía » Otra
712 0 0

"Фалшива цялост"

 

За мен си никой,

пропилян живот.

Без следи и без кръв,

празен поглед в тъмнината.

В купчината от лъжи -

не по-различен си и ти.

Без теб,

пак ще съществуват,

но без тях -

никой си!

Затворник на собствената злоба,

част от своите илюзии.

.. ..

     Мразя те,

защото си просто

     един от тях.

         В различната гледна точка -

човек си без душа.

.. ..

Сега си сам,

във своя дом.

Звуците в главата не отекват,

все повече крещят.

Отделен от стадото

и сочен с пръст.

Мислиш, че това е краят

на жалкия ти живот.

Но все още дишаш,

все още крещиш,

все повече боли...

и нищо не е -

както преди!

© Пъсифериан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??