11 abr 2009, 11:47

Фарина от другата страна на улицата 

  Poesía » Otra
503 0 5

е

сянката на вятър

пощурял да бъде навсякъде

забравя всички бели полета

след осем

тика големия си кринолин

за малки представления

шапката с розов кант

килната надясно

затваря вратите след себе си

винаги

неразумно

на първото стъпало се спъва

в незаспали погледи

жълтурчета

ухапано

кърши цъфнали ябълки

по обед

засища глада си

неясно не мисли в думи

сънува 17 на дъска

Папа

фиеста с ловна пушка

букви нарисувани по клепачи

които убиват принцеса в огледало

карти

30 метра осветено

лед

ляга на завет

между бели чекмеджета

с изписани точни изречения

и фадо за три перли

в сянката на вятър

е

от другата страна на улицата

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??